Celjani imajo novega vratarja

Rozman okrepil Celjane

V Celju so po prihodu Amarja Rahmanovića predstavili še eno novo okrepitev. Konkurenco med vratnicama bo zaostril nekdanji vratar Rudarja Matjaž Rozman.

Uredništvo
31. avgust 2016, 8:17

Foto: nkcelje.si

Celjani so okrepili zasedbo na položaju med vratnicama, kjer bo tretjemu vratarju članske reprezentance Maticu Kotniku odslej družbo delal izkušeni Matjaž Rozman, ki je v minuli sezoni uspešno branil barve hrvaškega prvoligaša Slaven Belupa. Devetindvajseletni Rozman ima za seboj precej razvejeno kariero, v kateri je med drugim igral še za Aluminij, Interblock, Greuther Furth in velenjski Rudar.

"V Celju se počutim domače, saj že nekaj časa treniram z ekipo. Spoznal sem, da ima ekipa velik potenical in da lahko skupaj naredimo dobre stvari, v kar me je prepričalo tudi delo strokovnega vodstva in uprave. Želja kluba je imeti kvalitetno ekipo z močno konkurenco na vsakem igralnem položaju. V vratih ima trenutno Matic Kotnik prednost, ampak ne glede na to bom sam dal vse od sebe in bom na razpolagu trenerju v vsakem trenutku. Vesel sem, da sem po vsem tem času tudi uradno član kluba," je za klubsko spletno stran povedal Rozman.

"Ob Maticu Kotniku smo želeli imeti še enega izkušenega in preverjenega vratarja. Matjaž je z nami praktično od začetka priprav in tukaj ni bilo velike dileme. Ob tem pa ne pozabljamo na mladega Metoda Jurharja, ki potrebuje še določene izkušnje. Z delom s trenerjem vratarjev Amelom Mujčinovićem in z Maticem ter Matjažem verjamem, da bo hitreje napredoval in v prihodnosti tudi sam konkuriral za številko ena v vratih našega moštva," pa je dodal predsednik kluba Stevan Đorđević.