Rožman spoznava temno plat Rijeke: Igralcem po novem porazu grozili z batinami

Nogometaši Rijeke so izgubili jadranski derbi proti Hajduku in se trenutno nahajajo v eni najhujših kriz, odkar ekipo vodi slovenski strateg Simon Rožman. Navijači so pred stadionom igralcem grozili z batinami.

Uredništvo
27. februar 2021, 8:25

Foto: uradna spletna stran kluba

Na Hrvaškem je bil danes odigran jadranski derbi med Rijeko in Hajdukom, razplet le-tega pa je le še poglobil težave Rečanov, ki v zadnjem času kažejo zares jalovo formo.

Hajduk je z zadetkom Turka Umuta Nayirja na Rujevici slavil z 1:0, vratar gostov Lovre Kalinić pa je v zadnjih sekundah tekme ubranil enajstmetrovko Franku Andrijaševiću in tako postal veliki Hajdukov junak večera.

Rijeka je na zadnjih petih tekmah v hrvaškem prvenstvu dvakrat remizirala in trikrat izgubila, v skladu s tradicijo v hrvaškem nogometu pa je krizo pospremil izpad besnih navijačev, ki so nogometašem grozili pred vstopom na stadion.

"Igrajte, pič..ce, dobili boste batine," so igralcem sporočali člani navijaške skupine Armada, ki so nezadovoljni nad podobo, ki jo moštvo kaže v zadnjem času.

"Tudi z enajstih metrov več ne znamo dati gola. Moramo spustiti glave in se odpočiti. Dali smo vse, kar imamo, 'all in'. Imeli smo 15 strelov v okvir vrat," je po tekmi dejal Rožman, ki bo v prihodnjih tednih moral poiskati formulo za povratek ekipe v zmagovalne tire.

Rijeka na lestvici hrvaškega prvenstva zaseda četrto mesto, Hajduk pa s tremi točkami in tekmo manj zaseda peto mesto.
 
adplus-dvertising