Rožman zelo razočaran, zahteval bo odkrite pogovore

Marbor še naprej deluje neprepričljivo in ima težave tako v igri kot pri doseganju rezultatov. Tokrat si je na domačem terenu privoščil poraz, ki bi ga že lahko stal boja za naslov prvaka. Da predstava ni bila na zahtevani ravni, se strinja tudi trener Vijoličastih.

Uredništvo
21. april 2021, 10:26

Simon Rožman ni skrival razočaranja nad predstavo Maribora. (Foto: uradna spletna stran kluba)

V torkovem popoldnevu je Maribor zabeležil še peti poraz v sezoni. Tokrat je bil v Ljudskem vrtu, kjer je Maribor igral prvo tekmo po 40 dneh, boljši NK Domžale. Končni izid je bil 1:3, Vijoličasti pa so tekmo zapravili že v prvem polčasu.

"Za vsako našo neizkoriščeno priložnost smo bili kaznovani, ogromno je bilo napak v fazi obrambe. Na domačem terenu si ne smemo privoščiti, da dobimo tri zadetke. Prejeti tri zadetke v enem polčasu pa je nedopustno. V drugem polčasu je bilo po opravljenih menjavah nekoliko boljše, toda gledano v celoti pa je bilo prikazano veliko, veliko premalo z naše strani. Poraz je povsem zaslužen," je za klubsko spletno stran dejal trener Maribora Simon Rožman.

Štajerci so si s porazom močno priprli vrata v boju za naslov državnega prvaka, Olimpija bi lahko danes odšla že na sedem točk prednosti, kljub temu pa Rožman zagotavlja, da ne bo vrgel puške v koruzo.

"Predaje ne bo, zagotovo pa bo prišlo do določenih sprememb v ekipi. Fantom bomo predstavili in pokazali vse zadeve, z moje strani je prisotno veliko razočaranje. Predvsem moramo najprej razčistiti vsak pri sebi, kaj želimo od te sezone, kakšen izplen si želimo. Odkrito se bomo pogovorili, brez izmikanja," je še dodal nekdanji trener Celja, Domžal in Rijeke.

 
adplus-dvertising