Rudonja je našel igralca za najbolj deficitaren igralni položaj v Olimpiji: Prišel je reprezentant

Olimpija ima po Ericu Boakyeu zdaj novega desnega bočnega branilca. To je postal reprezentant Litve Justas Lasickas.

Uredništvo
23. maj 2022, 12:46

Justas Lasickas je podpisal za Olimpijo. (Foto: nkolimpija.si)

Olimpija je uradno potrdila prihod novega igralca. Justas Lasickas, ki smo ga napovedali, je v Beogradu podpisal pogodbo z ljubljanskim klubom. Gre za desnega bočnega igralca, ki zna igrati tudi na krilni poziciji in je od leta 2019 član srbskega Voždovca. 

Potrjena je okrepitev za Olimpijo: Justas Lasickas se je že fotografiral z Mladenom Rudonjo

Lasickas je star 24 let, ima izkušnje iz Žalgirisa, Jagiellonie in Zemuna, za Litvo pa ima že več kot 30 odigranih tekem.

Športni direktor Olimpije Mladen Rudonja, ki je v imenu kluba tudi realiziral ta posel, je novinca med Zmaji opisal takole: "Vesel sem, ker smo lahko v Ljubljano pripeljali nogometaša, ki je odigral že več kot 30 tekem za reprezentanco svoje države. Justas je igralec, ki se povsem sklada z našo filozofijo nogometne igre. Dejansko smo krvavo potrebovali takšnega nogometaša. Dobili smo hitrega nogometaša, ki je sposoben 90 minut odigrati na zelo visoki ravni. Ne dvomim, da bo Lasickas predstavljal dodano vrednost naši ekipi. Navsezadnje smo ga spremljali zadnjih šest mesecev in se prepričali, da gre za nogometaša, ki ga Olimpija ta hip še kako potrebuje."