Saga se nadaljuje: Manchester United in Chelsea se tudi letos potegujeta za zvezdnika Crystal Palaca

Novo vodstvo rdečih vragov je 22-letnika takoj po prihodu v klub identificiralo kot potencialno okrepitev pred novo sezono in očitno so interes zdaj obudili. Svoje načrte pa ima tudi Chelsea.

Uredništvo
25. maj 2024

Michael Olise (Foto: Getty Images)

Michael Olise se na tej točki že zadnji dve leti spogleduje s prestopom v konkurenčnejšo ekipo. V tekoči sezoni je imel sicer kar nekaj težav s poškodbami, kadar je igral, pa je bil odličen in na 19 nastopih v Premier League je prispeval 10 golov ter šest asistenc, kar je zelo dobra statistika. Crystal Palace pa si obeta velik dobiček ob prodaji. 

Leta 2021 so Londončani Readingu plačali devet milijonov evrov, danes pa lahko 22-letnega zvezdnika prodajo za vsaj 50 milijonov.

Oliseja se je že lansko leto povezovalo z Manchester Unitedom, kjer se nad njim navdušuje novi solastnik Jim Ratcliffe, ki namerava poleti prevetriti ekipo in jo kar čim hitreje vrniti v vrh angleškega nogometa. Tudi letos se United ozira po Oliseju.

V igri je tudi Chelsea, Londončani imajo za seboj zelo toplo-hladno sezono in očitno se vrtoglave investicije še ne bodo končale.