Salahovi najljubši Argentinci: Mac Allister in Messi sta super, toda Egipčan je za avtogram prosil drugo ikono

Zvezdnik Liverpoola je razkril, da je nekoč spoznal legendarnega argentinskega napadalca, ki se mu je tudi podpisal na dres. Kdo ga je tako zelo navdušil?

Uredništvo
6. april 2024

Mo Salah je v tej sezoni dosegel že 22 golov in 13 asistenc na 34 nastopih. (Foto: Getty Images)

Mohamed Salah se z Liverpoolom trenutno bori za nov naslov angleškega prvaka, v nedavnem intervjuju pa je priljubljeni egipčanski napadalec razglabljal tudi o svojih najljubših igralcih iz Argentine. Pri tem je seveda omenil velemojstra Lionela Messija in se spomnil tudi na svojega soigralca Mac Allisterja, toda še prej je imel drugega idola.

Salah se je v mlajših letih navduševal nad ikoničnim napadalcem Gabrielom Batistuto, ki ga je nekoč tudi prosil za avtogram.

“Moji najljubši Argentinci? Mislite poleg našega Mac Allisterja (smeh)? Messi. On je ... Messi. Zelo ga imam rad. Obožujem pa tudi Gabriela Batistuto! Nekoč sem ga imel priložnost spoznati v Argentini in prosil sem ga, da se mi je podpisal na dres!”

Legendarni ‘Batigol’ je svojčas blestel za Boco Juniors, Fiorentino, Romo ter Inter in zabil tudi 54 golov na 78 nastopih za Argentino.