Samozavestni Ibrahimović: Če bi bil star 20 let, bi zabil še dva gola

Zlatan Ibrahimović je lider AC Milana, ki to vztrajno potrjuje na igrišču. Bližajoči se rojstni dan, ki ga bo le še za eno leto ločil od "štiridesetice", ga ne zanima. Želi biti obravnavan kot 20-letnik.

Uredništvo
22. september 2020, 9:07

Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca

Prihodnji mesec bo Zlatan Ibrahimović dopolnil 39 let. Kljub zrelim oziroma poznim nogometnim letom pa eden najbolj prepoznavnih igralcev v Serie A še naprej "trpa" žoge v nasprotne mreže. Sinoči, ko je AC Milan z 2:0 premagal Bologno, je Ibrahimović dosegel dva zadetka, pri tem pa poudaril, kako mu leta ne morejo do živega.

"Sem v dobri formi, dobro delam. To je šele druga tekma v sezoni. Zmagali smo, lahko pa bi dosegel še kakšen gol. Če bi bil star 20 let, bi nocoj zabil še dva gola," je po tekmi povedal Ibrahimović. 

Pod fotografijo, ki jo je po tekmi objavil na svojih kanalih na spletnih omrežjih, je pripisal "Benjamin Button", ki je v virtualni realnosti postajal vse mlajši in ne starejši. "Nisem star, sem kot Benjamin Button, začenjam star in umrem mlad. Šalo na stran, ekipa je dobro delala, nismo pa še na stotih odstotkih, zato smo delali tudi napake. Naš cilj je, da smo boljši kot v lanski sezoni. Odgovornost mi je všeč, največji pritisk pa je tisti, ki si ga naložim sam. Nočem, da ljudje govorijo o mojih letih, vseeno je, koliko jih imam."