Samozavestni Mlakar si je zastavil velik cilj: V Mariboru želim zabiti 20 golov in osvojiti dvojno krono

Bo Janu Mlakarju uspelo doseči zastavljene cilje? Svoje mnenje lahko izrazite v naši anketi.

Uredništvo
10. november 2020, 3:02

Foto: uradna spletna stran kluba

Jan Mlakar je iz Brihtona v Maribor prišel, da bi se vrnil v ritem rednega igranja. Prišel je tudi z željo, da bi minutažo izkoristil za to, kar napadalec mora početi - za zabijanje golov. Zaenkrat mu ne gre ravno po načrtih. Zaigral je na devetih tekmah, dosegel pa dva gola. Trener Maribora Mauro Camoranesi mu do nedavnega ni pretirano zaupal, a se to zdaj spreminja. 

Mlakar, ki ga novi selektor mlade reprezentance Milenko Ačimović ni uvrstil na svoj prvi seznam, bo lahko trenutno reprezentančno pavzo izkoristil za trening. Potreboval ga bo, cilje si je namreč zastavil precej visoke. V pogovoru za uradno spletno stran Brightona je jasno povedal, po kaj točno je prišel nazaj v slovensko ligo. 

"Pogrešal sem igranje. Če je bilo težko? Ja in ne. Bilo je dobro, ker sem se v prvi sezoni v Angliji moral veliko naučiti. Ampak vsaj igralec hoče igrati, zato je bilo težko, ker nisem igral veliko. Zastavil sem si cilj, ko sem prišel v Maribor, da zabijem 20 golov ter osvojim slovensko ligo in pokal. Trudim se biti kar najboljši. Če bom, vem, da bo zadeval," svojih ambicij ne skriva Mlakar.


Bo Janu Mlakarju uspelo zabiti 20 golov za Maribor in z njim osvojiti dvojno krono?
Ne verjamem
Zagotovo