Trener Tottenhama "poteptal" Brazilca Sandra

Sandro preslab za Tottenham

Trener Tottenhama Tim Sherwood je izjavil, da Brazilec Sandro trenutno ne igra iz povsem preprostega razloga – ker ni dovolj dober, da bi si to zaslužil.

Damjan Tratnik
19. april 2014, 8:05

Foto: Getty Images

Verbalne izmenjave na twitterju postajajo vse pogostejša stalnica modernega nogometa. Zadnjo je zakuhal brazilski vezist Tottenhama Sandro, ki je svojim sledilcem sporočil, da razlog njegovega izostanka na današnji prvenstveni tekmi proti Fulhamu nikakor ni bil zdravstvene narave. Sandro je sporočil, da je povsem zdrav, njegovo izjavo pa je potrdil tudi trener moštva Tim Sherwood in podal precej konkretno razlago, zakaj Sandro, ki je od leta 2010 pomemben člen londonske zasedbe, trenutno ne igra.

"Njegove besede so povsem pravilne. Trenutno res ni član moštva. Mislim, da ni dovolj dober, da bi bil trenutno lahko v kadru za tekmo. Ko mi bo uspel pokazati, da je na tako visoki ravni kot njegovi soigralci, bo znova član moštva. Trenutno temu ni tako in zato ne igra. Lahko razbija po vseh vratih, pa me prav nič ne gane. Z njim nimam težav. Njegovi tviti me ne motijo. Zaradi mene lahko tvita, kolikor mu srce poželi,
" je povedal Sherwood, nadvse zanimiv pa je bil tudi Sandrov odgovor.

"Lol lol lol ...!
je po objavi Sherwoodovih besed zapisal Sandro. Verjetno prevod ni potreben.
loading...