Sarri: Pravijo, da se kregam z vsemi, v resnici pa se kregam le s Higuainom

Trener Juventusa Maurizio Sarri je opisal svoj nenavaden odnos z Argentincem Gonzalom Higuainom, s katerim sodeluje že pri tretjem različnem klubu. "Včasih ga moraš zabiti ob steno," pravi Sarri.

Uredništvo
7. julij 2020, 10:10

Foto: uradna spletna stran kluba

Trener Juventusa Maurizio Sarri dobro pozna naravo argentinskega zvezdnika Gonzala Higuaina, s katerim sodeluje že v tretjem različnem klubu. Najbolj ploden odnos sta imela v Napoliju, precej manj pa v Chelseaju in trenutno pri Juventusu, pri katerem se vdse bolj zdi, da Higuain preživlja svoje zadnje mesece.

Sarri je opisal svoj odnos s Higuainom, ki je kot kaže zelo poseben.

"Ves čas berem o tem, da se kregam z vsemi, v resnici pa je edina oseba s katero se prepiram Gonzalo Higuain! Ne vem, zakaj je tako, vendar je vedno enako. Verjetno je tako, ker na nasprotni strani potrebuje agresivnega nasprotnika, da iz sebe izvleče največ. V psihičnem smislu je v redu, v fizičnem pa nikoli ne vem, koliko lahko prenese. Gonzalo en dan potrebuje trepljanje, naslednji dan pa je zanj najbolje, če ga kdo pritisne ob steno! Kadar pada, potrebuje občutek varnosti, kadar poleti pa ga je treba spustiti na tla, saj ga pogosto odnese previsoko," je povedal Sarri.
loading...