Sarri v novi realnosti: Obeta se mu sodelovanje z Mesutom Ozilom

Turški mediji poročajo, da je nekdanji trener Juventusa, Chelseaja in Napolija Maurizio Sarri prvi favorit za prevzem vodenje turškega velikana Fenerbahčeja.

Uredništvo
27. marec 2021, 10:09

Maurizio Sarri je prvi favorit za prevzem vodenja Fenerbahčeja. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Iz tabora Fenerbahčeja so pred dnevi sporočili, da bo do izteka letošnje sezone moštvo vodil legendarni vezist Emre Belozoglu, po koncu sezone pa naj bi enega največjih turških klubov vnovič prevzelo veliko trenersko ime. Ambiciozni predsednik kluba Ali Koc, ki je ambicije potrdil z odmevnim prihodom nemškega zvezdnika Mesuta Ozila, je po poročanju turških medijev vrgel lovke na znamenitega italijanskega stratega Maurizia Sarrija, sicer nekdanjega trenerja Juventusa, Chelseaja in Napolija.

Sarri po odhodu iz Juventusa že dalj časa ostaja brezposeln, v vmesnem času pa naj bi zavračal ponudbe klubov kot sta denimo Marseille ali Fiorentina.

Turški mediji trdijo, da naj bi Sarrija ideja o prevzemu vodenja Fenerbahčeja pritegnila, ni pa edini zvezdniški kandidat že omenjenega Koca, saj naj bi ponudbo za vodenje Fenerja dobil tudi dolgoletni nemški selektor Joachim Low, ki se bo po koncu evropskega prvenstva poslovil s položaja selektorja nemške izbrane vrste.
 
adplus-dvertising