Še Romano trdi, da je bil to super posel: Neverjeten je podatek o odškodnini, ki jo je za vzhajajočo zvezdo Argentine odštel Manchester City

Julian Alvarez se razvija v odličnega nogometaša, ki pa si ga je Manchester City še pravi čas zagotovil in ga dobil za nizko ceno.

Uredništvo
4. december 2022

(Foto: Getty Images)

Argentinci zadovoljni ugotavljajo, da v Julianu Alvarezu dobivajo odličnega nogometaša. Dvaindvajsetletni napadalec se odlično razume z Lionelom Messijem in ostalimi soigralci v argentinski reprezentanci, s katero se je prebil v četrtfinale svetovnega prvenstva v Katarju. 

Roke pa si manejo tudi v Manchestru. Angleški prvak Manchester City je namreč delodajalec mladega Argentinca. Na to je včeraj, ko je Alvarez blestel v reprezentančnem dresu, opozoril tudi eden najbolj popularnih novinarjev na nogometni sceni Fabrizio Romano. Manchester City, ki je za igralce plačeval ogromne odškodnine, je Alvareza dobil zares poceni. 

"18.5 milijona evrov, z davki vred. Toliko je Manchester City stal prestop Juliana Alvareza iz River Plateja. Pameten posel, vrhunski talent," je zapisal Romano.