Še en velik neuspeh Domžal, ki padajo v bitko za obstanek

Vodenje domžalskega kluba to sezono je vse bolj problematično. Trenutno vodstvo izgublja tla pod nogami in tudi kompetence. Domžale so danes padle še na gostovanju v Ljubljani!

Uredništvo
4. marec 2020, 4:45

Bravo
2 : 1

Sod.: Dragoslav Perić

Domžale
 
 
 
 
 
0 : 1
1 : 1
 
 
 
 
 
2 : 1
 
Bravo: Igor Vekič, David Brekalo, Almin Kurtovič, Žan Trontelj, Vanja Drkušić, Andraž Kirm (od 79. Sandi Ogrinec), Luka Žinko, Ovbokha Agboyi, Mustafa Nukič, Aljoša Matko (od 66. Martin Kramarič), Roko Baturina (od 93. Gal Primc).Domžale: Ajdin Mulalić, Gregor Sikošek (od 67. Jošt Urbančič), Branko Ilić, Nikola Vujadinović, Andraž Žinič, Zeni Husmani, Do-hyun Kim, Tamar Svetlin (od 87. Dejan Lazarević), Arnel Jakupović, Slobodan Vuk (od 74. Predrag Sikimić), Matej Podlogar.

Foto: pigac.si

Domžale so še naprej v veliki krizi, vsi dosedanji ukrepi športnega direktorja Mateja Oražma pa so se izkazali kot brca v temo. Ekipa ostaja največje razočaranje sezone, kljub menjavi trenerja in prihodu starejših igralcev efekta ni.

Današnji rezultat sodi v rubriko sramote. Domžale so namreč izgubile pri novincu v ligi Bravu. Že v prvem polčasu so se nakazovale težave. Matko je v 28. minuti zapretil. Že prej je Baturina zadel zunanji del mreže, na drugi strani pa Jakupović, Podlogar in Husmani niso bili uspešni. 

Drugi polčas se je za goste začel pozitivno. V 55. minuti je Slobodan Vuk zadel za vodstvo. Nato pa se je zgodilo to, zaradi česar trenutno stanje Domžal lahko označimo za kaotično. Že nekaj minut pozneje je po zmedi v gostujoči obrambi izid poravnal David Brekalo. V 81. minuti pa vodstvo Brava. Žinko je podal, novinec Baturina pa znova zadel (že tretjič to pomlad). Zmaga bi bila lahko še višja, a je Mulalić nato preprečil tretji prejeti gol. 

S tem porazom Domžale dokončno vstopajo v bitko za obstanek v ligi. 
loading...