Še ena streznitev za Olimpijo, Ljubljančane je premagal Koper

Olimpija ni nobega garancija za rezultat. Ima pa še naprej velike težave, ki bi morale pod vprašaj postaviti najmanj usodo trenerja Dina Skenderja. Ljubljančani so klonili proti Kopru.

Uredništvo
7. november 2020, 6:23

Olimpija
1 : 2

Sod.: David Šmajc

Koper
 
 
 
 
 
 
 
0 : 1
1 : 1
 
 
 
 
1 : 2
Olimpija: Žiga Frelih, Marko Perković, Jan Andrejašič (od 88. Dražen Bagarić), Eric Boakye (od 79. Gal Kurež), Timi Max Elšnik, Mihail Caimacov, Djordje Ivanović, Luka Marin, Matic Fink, Uroš Korun, Andrés Vombergar.Koper: Ivan Vargić, Goran Jozinović, Aleksander Rajčevič, Matej Palčič (od 44. Darko Mišić), Ivan Borna Balta (od 46. Bojan Knežević), Dare Vršič (od 85. Luka Vekić), Timotej Dodlek, Žan Žužek, Nikola Krajinović (od 68. Žan Bešir), Nardin Mulahusejnović (od 67. Claudio Spinelli), Stefan Stevanović.

Foto: pigac.si

Interes Milana Mandarića v Olimpijo je mogoče izmeriti tudi skozi prizmo trenerja Dina Skenderja in športnega direktorja Mladena Rudonjo, ki sta še kar na pozicijah, kar se v preteklosti zagotovo ne bi zgodilo. Kakovost Olimpije je tako padla, da Ljubljančani nimajo nobenih garancij, da premagajo kogarkoli. Danes so recimo doma izgubili proti novincu v ligi Kopru.

Ljubljančani bodo verjetno obžalovali zapravljene priložnosti, predvsem pa vratnico Andresa Vombergarja iz 27. minute. Za Koper je bil nevaren veteran Dare Vršič, ki se v trenutni kakovostni "zgodbi" 1. SNL odlično znajde. Manj je hitrosti, Vršič ima tako več časa in prostora za igro. V drugem polčasu so padli vsi trije zadetki danes. Prvi je zadel Krajinović, podal mu je Mulahusejnović. Olimpija je izenačila preko Marina, vendar to ni bilo dovolj. Koprčani so namreč zadeli še enkrat, Stevanović je prinesel zmago Primorcem.

Po novem razočaranju bo Mandarić verjetno znova razmišljal o trenerju in športnem direktorju pa tudi o igralskem kadru, v katerem evidentno manjka kakovosti. 

STOŽICE SO RUMENE!!! V Koper prinašamo tri točke. NK Olimpija - FC Koper 1:2 (0:0) ⚽️ Krajinović, Stevanović

Objavil/a FC Koper dne Sobota, 07. november 2020