Še je živ! Arjen Robben je zaigral prvič od prve minute po šestih mesecih in bil igralec tekme

Arjen Robben je danes spet dokazal, da je, če je zdrav, še vedno sijajen igralec. Prispeval je levji delež k pomembni zmagi Groningena.

Uredništvo
9. maj 2021, 3:06

(Foto: uradna spletna stran kluba)

Groningen si je s serijo slabih rezultatov "priigral" ogroženost preživetja v Eredivisie. Klub nujno potrebuje točke in danes jih je tudi osvojil na gostovanju pri Emmnu (4:0). A danes je bil za Groningen velik dan, po poškodbi pred pol leta je danes prvič od prve minute zaigral veteran Arjen Robben.

In kako je igral!

Dolgoletni nogometaš Bayerna je danes, na komaj peti tekmi sezone, spomnil na svoje najboljše čase. Prispeval je kar dve podaji za gol (oba je dosegel Alessio Da Cruz).

Robben je pred časom, ko je prisilno počival zaradi poškodbe, že dejal, da je svojo zadnjo tekmo morda že odigral. Kako naprej, da bo odvisno od bolečin oziroma okrevanja. Očitno je dobro okreval in spet lahko igra. Kadar je zdrav, je sijajen, kljub veteranskim letom. Robben je po tekmi celo dejal, da je pripravljen igrati za zizozemsko reprezentanco na prihajajočem evropskem prvenstvu, če ga bo selektor De Boer seveda želel v svoji ekipi. 
 
adplus-dvertising