Se ponavlja primer Alaba? Bayern prekinja pogovore s Kingsleyjem Comanom

Nemški časnik Bild poroča, da je vodstvo Bayerna začasno prekinilo vse pogovore s taborom francoskega zvezdnika Kingsleyja Comana.

Uredništvo
10. junij 2021, 11:03

Kingsley Coman od Bayerna zahteva kar 17 milijonov evrov letne plače. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Bayern iz Munchna je zaradi velikega razkoraka med ponujenim in zahtevanim ostal brez odličnega branilca Davida Alabe, čvrsto stališče Bavarcev pa je znova na preizkusu v pogovorih z odličnim Francozom Kingsleyjem Comanom, ki je bil v zadnjih letih pomemben del vseh Bayernovih domačih in evropskih uspehov.

Nemški SportBild poroča, da se Coman, ki ga predstavlja izraelski superagent Pini Zahavi, z vodstvom Bayerna nikakor ne uspe uskladiti glede podaljšanja pogodbe, kamen spotike pa je identičen kot pri Alabi – denar. Omenjeni časnik poroča, da naj bi Coman zahteval približno 17 milijonov evrov letne plače, pri tem pa naj bi se njegov tabor navezoval na plačo Leroya Saneja, ki naj bi po neuradno dosegala takšno raven, kot jo zase zahteva Coman.

Coman ima z Bayernom veljavno pogodbo do leta 2023, s čimer je časa za pogovore še dovolj, zagotovo pa obe strani čaka še veliko usklajevanja, saj SportBild trdi, da so pri Bayernu zaradi visokih zahtev začasno celo povsem prekinili pogovore s taborom francoskega reprezentanta.

Zahavi naj bi medtem igral svojo igro, saj naj bi bogate angleške klube že povabil k licitaciji za Comana, s čimer želi še dodatno povečati pritisk na Bayernovo vodstvo.
 
adplus-dvertising