Se v Celju obeta nova prestopna bomba? Na radarju je reprezentant Miha Mevlja!

Dolgoletni slovenski reprezentant in član številnih močnih evropskih klubov Miha Mevlja naj bi se znašel na seznamu želja najbolj ambicioznega kluba v prvi slovenski ligi.

Uredništvo
26. januar 2023

Miha Mevlja (Foto: uradna spletna stran kluba)

V Celju so v zimskem prestopnem roku opravili veliko dela, saj so svoje vrste okrepili s številnimi znanimi obrazi slovenskega prvoligaškega dogajanja kot so Matko Obradović, Luka Bobičanec ali Žan Karničnik.

Tudi v obratni smeri je nekaj igralcev zapustilo klub, prav z zadnjim odhodom pa je morebiti povezan prihod, ki bi po svoji odmevnosti lahko celo prekosil prej omenjene prihod nekdanjih članov Mure.

Portal 24ur.com poroča, da naj bi se na seznamu želja ambicioznih Celjanov namreč znašel nihče drug kot dolgoletni slovenski reprezentant Miha Mevlja, za katerim je uspešna kariera na tujem, kjer igra od leta 2013 naprej. Mevlja je v tujini uspel kot redko kateri slovenski nogometaši, ime pa si je najbolj zgradil v Rusiji, kjer je bil član Sochija ter velikanov Zenita iz Sankt Peterburga in nazadnje Spartaka iz Moskve.

Nedavno je s Spartakom sporazumno prekinil pogodbo in je trenutno brez kluba, hitro po slovesu od Rusije pa so se na spletu pojavile govorice, da naj bi imel na mizi ponudbe za selitev v ligo MLS.