Amir Karič podaljšal pogodbo s Koprom

Še vedno nima dovolj

Po Erminu Hasiču in Igorju Neneziču je novo pogodbo s slovenskim prvoligašem Koprom podpisal tudi Amir Karič. V kratkem naj bi enako storil tudi Milan Osterc.

Uredništvo
8. junij 2011

(Foto: SPS)

Star je že 37 let, toda kljub temu bo Amir Karič še naprej igral nogomet na najvišji ravni. Nekdanji reprezentant Slovenije je namreč podpisal novo pogodbo s svojim klubom, kar pomeni, da ostaja zvest Kopru, h kateremu se je preselil leta 2009. Pred tem je igral za številne klube - bil je na Japonskem, v Angliji je nosil dres Ipswich Towna, bil je član Moskve, AEL-a in Anorthosisa, dokazoval se je tudi pri Mariboru, Muri, Interblocku in Olimpiji. V 1. SNL je doslej odigral 319 tekem in zabil 52 golov, v prihodnji sezoni pa bo svoj izkupiček seveda poskušal še izboljšati.

64-kratni slovenski reprezentant se je s klubom iz Bonifike dogovoril za enoletno podaljšanje sodelovanja in tako po vratarjih Erminu Hasiču ter Igorju Neneziču postal še tretji, ki je podpisal novo pogodbo. V kratkem naj bi enako storil tudi drugi najboljši strelec Prve lige v minuli sezoni Milan Osterc. Slednja sta v zadnjem času sicer snubili tudi Olimpija in Mura.