Šejk Mansour odpira denarnico, navijačem bo plačal pot na finale lige prvakov

Navijači Manchester Cityja bodo v primerjavi z navijači Chelseaja privilegirani. Na finale lige prvakov v Porto bodo potovali na račun šejka Mansoura.

Uredništvo
18. maj 2021, 3:24

(Foto: Getty Images)

Lastnik Manchester Cityja šejk Mansour se je odločil, da bo z navijači skušal popraviti odnose, potem ko se je klub zapletel v ustanovitev evropske superlige. Odločil se je, da bo to storil tako, da bo odprl svojo nabito polno denarnico. Iz lastnega žepa bo kril stroške poti in potencialnega PSC testiranja navijačev Manchester Cityja, ki bodo potovali na finale lige prvakov v Porto. 

"Pep in ekipa imata sijajno sezono, preboj v finale lige prvakov je zgodovinski za klub. Pomembno je, da ima čim več navijačev možnost biti na tej posebni tekmi. Posebej pa tisti, ki so Manchester City podpirali v dobrih in slabih časih," je dejal lastnik Cityja. 

Kot je znano, bodo navijači v Porto prispeli na dan tekme, mesto pa bodo morali zapustiti v 24 urah od prihoda. 

Finale lige prvakov bo na sporedu 29. maja, Manchester City pa bo v njem igral prvič. Nasprotnik bo Chelsea. Prvotno je bil finale sicer začrtan za Istanbul, a ker ima Velika Britanija Turčijo na t.i. rdečem seznamu, bi bilo potovanje navijačev na tekmo oteženo, če ne celo nemogoče.