Senegalca zanima le scudetto z Napolijem

Robustni senegalski branilec je na dnevni bazi tarča govoric o prestopu v najmočnejše evropske kluba. Na to se ne želi ozirati, saj je osredotočen le na en sam cilj.

Uredništvo
10. oktober 2019, 10:53

Foto: Getty Images

Napoli je po sedmih tekmah v Serie A za Juventusom že zaostal za šest točk, med drugim se je tudi medsebojna tekma zaključila z dramatično zmago Stare dame s 4:3. Takrat je Kalidou Koulibaly v sodniškem dodatku dosegel avtogol in razveselil serijske italijanske prvake.

"Naš cilj ostaja enak, premagati vse tekmece v Italiji in osvojiti naslov državnega prvaka. Sam nisem imel najboljšega začetka sezone, a skupaj trdo treniramo, da bi dosegli zastavljeni cilj. Osnovni kratkoročni cilj pa je uvrstitev v naslednjo fazo Lige prvakov," je ob zboru senegalske reprezentance medijem razlagal Koulibaly.

Senegalec je bil v minuli sezoni izbran za najboljšega branilca v Serie A, že nekaj prestopnih rokov zapored pa ga govorice selijo v najbolj ugledne evropske gigante. "Na to sem že navajen. Vsakodnevno nekdo zapiše, da odhajam iz Neaplja. Na to se ne oziram, stremim le k svojemu cilju v dresu Napolija, ostalo pa me ne zanima," je še dodal Koulibaly.

loading...