Senijad Ibričić je sprejel odločitev glede svoje kariere

Domžalsko igro bo tudi v novi sezoni kreiral in organiziral veteran Senijad Ibričić. Nova sezona bo zanj četrta v Domžalah. V domžalskem klubu se je ustalil, spogleduje pa se tudi s funkcijo po koncu kariere.

Uredništvo
26. julij 2020, 9:18

(Foto: pigac.si)

Veteran Domžal Senijad Ibričić kaj prida veliko časa za razmislek ni imel. Sezona se je komaj končala, kmalu se začenjajo priprave na novo. Izkušeni vezist, ki bo septembra praznoval svoj 35. rojstni dan, je razmišljal o svoji prihodnosti in sklenil, da bo še naprej igral. Za Domžale. Začel bo svojo četrto sezono v tem slovenskem prvoligašu. 

Nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine, ki je najboljši nogomet kariere igral v Hajduku, bo znova tuhtal in tehtal po koncu nove sezone. Pojavile so se govorice in špekulacije, da bi lahko prevzel funkcijo športnega direktorja v Domžalah, a je ostalo le pri tem. 

"Nadaljevati moramo s pozitivnim razmišljanjem in vse, kar se je pripetilo v pravkar zaključeni sezoni, čim hitreje pozabiti. Gledati moramo samo naprej in si prizadevati, da smo lahko vsakič samo še boljši in uspešnejši. Po pogovoru z glavnim trenerjem in športnim direktorjem sem sprejel odločitev, da bom tudi v novi sezoni del moštva. Na zelenicah torej v dresu Domžal vstopam v četrto sezono, kako bo vse skupaj potekalo malce kasneje pa bomo seveda videli sproti, ko bomo tudi iskali rešitev, ki bo najboljša za vse strani," je za uradno spletno stran domžalskega kluba povedal Ibričić. 
 
adplus-dvertising