Sergio Ramos je končno pripravljen za debi v Parizu

Španski branilec po prestopu iz Reala še ni uspel zaigrati za PSG, kot kaže pa bo konec tedna vendarle prvič kandidiral za mesto v ekipi Mauricia Pochettina.

Uredništvo
13. oktober 2021, 3:33

Sergio Ramos je pripravljen, da se vrne na nogometne zelenice. Bo za PSG debitiral že ta petek? (Foto: uradna spletna stran kluba)

Dolgoletni kapetan Reala iz Madrida se je v Pariz preselil kot velika okrepitev za francoskega velikana, zaradi težav s poškodbami pa za svoj nov klub še ni uspel zaigrati. Sergio Ramos je zdaj začel trenirati s soigralci, zdravniška služba pa je prižgala zeleno luč za 35-letnikov povratek na nogometne zelenice.

Prvo priložnost za debi bi lahko španski veteran dočakal že v petek zvečer, ko se bo zvezdniška zasedba trenerja Mauricia Pochettina doma pomerila z Angersom. Sergio Ramos je ob prihodu v Pariz najprej okreval po operaciji kolena, kasneje pa je staknil še poškodbo mečne mišice.

Sergio Ramos je svojo nogometno kariero začel pri Sevilli, leta 2005 pa je podpisal za Real Madrid, kjer je preživel naslednjih 16 let in v tem obdobju osvojil praktično vse, kar evropski nogomet na najvišjem nivoju ponuja. Poleg vseh klubskih uspehov se lahko centralni branilec iz Camasa pohvali tudi z dvema naslovoma evropskega prvaka in enim naslovom svetovnega prvaka s špansko reprezentanco.