Sergio Ramos je prejel povsem nepričakovano ponudbo: Matični klub mu ponuja petletno pogodbo!

Kapetan Reala iz Madrida Sergio Ramos je vsak dan bliže slovesu od kraljevega kluba. Zanj se zanimajo številni velikani, v bitko pa je vmešal tudi klub, ki stavi na emocije in dolgoročnost.

Uredništvo
12. junij 2021, 2:46

Sergio Ramos je prejel ponudbo Seville. (Foto: /)

Sergio Ramos bo po napovedih španskih medijev zapustil vrste Reala iz Madrida, pri 34 letih pa eden najboljših branilcev vseh časov zagotovo še ni rekel zadnje besede. V zadnjih letih se je Ramos pojavljal predvsem kot velika prestopna tarča Paris Saint Germaina, v zadnjih dneh pa so v Španiji vzklile zanimive govorice, ki Ramosa povezujejo s povsem drugačnim projektom.

Španski El Primer Palo poroča, da je Ramos prejel klic svojega matičnega kluba Seville, ki ima zamisel, da bi enega največjih izdelkov svojega mladinskega pogona vrnil v svoje vrste. Sevilla Ramosu ponuja petletno pogodbo, njegova letna plača pa bi znašala 7 milijonov evrov na sezono – Ramos bi v Sevilli seveda zaslužil precej manj kot v klubih kova Paris Saint Germaina, vseeno pa bi bil najbolje plačani igralec v moštvu, takšno plačo pa bi prejemal vse do svojega 40. leta starosti.

Sergio Ramos je Sevillo zapustil leta 2005, ko se je Realu preselil kot eden najbolj obetavnih španskih desnih bočnih branilcev. Kasneje se je v Madridu odlikoval predvsem kot centralni branilec, v vmesnem času pa je postal tudi rekorder španske reprezentance po številu nastopu v majici izbrane vrste.

Zaradi poškodbe je v letu 2021 v španskem prvenstvu začel zgolj dve tekmi, zaradi poškodbe pa je tudi ostal brez vabila španskega selektorja Luisa Enriqueja za evropsko prvenstvo.