Serie A vse močneje trka na vrata Dejana Stankovića

Dejan Stanković je po včerajšnji zmagi na večnem derbiju le še streljaj oddaljen od naslova srbskega prvaka s Crveno zvezdo, to pa bo morda tudi njegov labodji spev na klopi beograjskega velikana.

Uredništvo
8. april 2021, 11:35

Foto: uradna spletna stran kluba

Legendarni kapetan srbske reprezentance Dejan Stanković je blizu konca svoje prve polne sezone na klopi Crvene zvezde. Z doseženim je lahko več zadovoljen, saj je Crvena zvezda v srbskem prvenstvu bolj ali manj že potrdila nov naslov državnega prvaka, uspešna pa je bila tudi evropska sezona, v kateri so se Beograjčani po hudem boju poslovili v šestnajstini finala lige Europa, ko so častno izpadli proti močno favoriziranemu Milanu.

Stanković, ki zaradi svoje izjemne igralske kariere v Italiji uživa velik ugled, se morda na klopi Crvene zvezde vendarle ne bo zadržal daljši čas. V preteklosti se je že večkrat pojavljal v govoricah, ki so ga povezovale z različnimi klubi italijanske Serie A, po poročanju lokalnih časnikov iz Genove pa je nekdanji vezist Interja in Lazia trenutno velika želja lastnika Sampdorie Massima Ferrera.

Ferrero ni preveč zadovoljen zdelom Claudia Ranierija in išče novega stratega, lovke pa je vrgel na vzpenjajočo se srbsko trenersko zvezdo, s katero naj bi se poročanju lokalnih medijev že sestal na informativnem sestanku v Rimu.
 
adplus-dvertising