Setien: Bilo bi čudovito trenirati Neymarja

Trener Barcelone Quique Setien na vso moč podpira načrte vodstva kluba, da v svoje vrste vrne brazilskega superzvezdnika Neymarja.

Uredništvo
23. maj 2020, 8:51

Foto: /

V španskih medijih je bilo v zadnjih tednih veliko govora o tem, da je Barcelona zaradi trenutne finančne situacije dokončno prečrtala in opustila lov na brazilskega superzvezdnika Neymarja, svojo energijo pa naj bi zdaj usmerila v nakup argentinskega napadalca Lautara Martineza iz milanskega Interja.

Kljub temu se okoli Neymarjeve prihodnosti ves čas dviga senca dvoma, trenutna situacija v Franciji pa je zelo neugodna tudi za tako bogat klub, kot je Paris Saint Germain. Parižani so zaradi predčasne prekinitve sezone izgubili več kot 200 milijonov evrov, prav nič spodbudne pa niso novice o hudih težavah ostalih francoskih klubov, zaradi katerih francoska Ligue 1 lahko postala še manj konkurenčna kot je bila pred izbruhom pandemije.

Barcelona bo čakala na razvoj dogodkov v Parizu, Neymarja pa v vsakem primeru v nekdanjem klubu čaka trener, ki ga v klub vabi z odprtimi rokami.

"Navdušen bi bil, če bi ga kdaj imel priložnost trenirati. Svoje sanje sem uresničil že s tem, da treniram Lionela Messija, bil pa bi zares presrečen,  če bi se k nam preselil tudi Neymar," j
e za BeIN Sports povedal trener Barceone Quique Setien.
loading...