Sežana doma ostaja neporažena tudi po obisku Domžal

Prva sredina tekma 13. kroga ni dala zmagovalca. Sežana je doma iztržila remi proti Domžalam in podaljšala niz tekem brez poraza na domačem igrišču.

Uredništvo
25. november 2020, 4:05

Tabor Sežana
1 : 1

Sod.: Alen Borošak

Domžale
 
 
 
0 : 1
1 : 1
 
 
 
Tabor Sežana: Jan Koprivec, Klemen Nemanič, Marko Ristić, Mario Zebić (od 66. Kevin Doukoure Grobry), Denis Kouao, Mihael Briški, Dominik Mihaljević, Mario Babić (od 65. Leon Sever), Antoine Makoumbou, Christos Rovas (od 80. Dino Stančič), Aldair.Domžale: Gregor Sorčan, Janez Pišek, Gregor Sikošek, Gaber Dobrovoljc, Sven Karić, Andraž Žinič, Senijad Ibričić, Zeni Husmani, Arnel Jakupović (od 75. Matej Podlogar), Dario Kolobarić, Slobodan Vuk (od 16. Predrag Sikimić).

Foto: Uradni facebook profil kluba

Stadion Rajka Štolfe ostaja neosvojena trdnjava, saj domači nogometaši v letošnji sezoni na njem še vedno niso doživeli poraza.

Domžale so v Sežano prispeli po porazu doma proti Celju, v srečanje pa so krenili zelo dobro, saj so si preko Janeza Piška hitro priigrali priložnost za prvi gol. Premoč so okronali v 13. minuti, ko je žogo po predložku iz kota zadela domačega branilca Klemena Nemanića in končala v mreži. Sežana je izenačila po prvi priložnosti na tekmi, ko je po izvrstni podaji Maria Babića Grk Christos Rovas prehitel domžalskega vratarja Sorčana in žogo z zunanjim delom stopala poslal v gol.

V drugem polčasu so bili znova malce nevarnejši Domžalčani, ki so zapretili preko Senijada Ibričića in Daria Kolobarića, na domači strani pa sta na tekmi z bore malo izrazitih priložnost neuspešno poizkusila Babić in Aldair.

V naslednjem krogu bo Tabor gostoval pri Mariboru, Domžale pa bodo gostile Olimpijo.