Shevchenko ima težavo, zaradi pogodbe z Genoo ne more opravljati drugega dela

Legendarni ukrajinec je ekspresno hitro izgubil delo pri klubu iz Serie A, novega dela pa se zaradi pogodbe z Genoo še ne sme lotiti.

Uredništvo
29. januar 2022

Legendarni Shevchenko verjetno ne bo prevzel Poljske reprezentance, težava tiči v njegovem zadnjem klubu. (Foto: Getty Images)

Andriy Shevchenko je nedavno izgubil zaposlitev pri Genoi, s trenerske klopi se je zaradi slabe serije rezultatov moral posloviti že po enajstih tekmah. Legendarni nekdanji napadalec Milana je pred tem uspešno vodil reprezentanco svoje domovine, tudi zdaj pa zanj na trgu vlada kar nekaj zanimanja.

Precej tesno se ga je v medijih povezovalo tudi z reprezentanco Poljske, toda očitno iz te moke ne bo kruha. Razlog tiči v tem, da Shevchenko in njegovi pomočniki še vedno prejemajo plačo oz. odpravnino s strani Genoe. Dokler je temu tako, pa eden najboljših napadalcev svoje generacije pravno ne sme sprejeti novega dela.

V zadnjem obdobju se je sicer v povezavah s prazno trenersko klopjo Poljske znašel hrvaški trener Slaven Bilić, pred časom pa je v medijih visoko kotiral tudi italijan Fabio Cannavaro.