Sijajen začetek Žana Celarja v novem klubu: Mini Džeko do prvenca

Eden največjih slovenskih nogometnih talentov ta trenutek je danes prišel do velikega podviga. Žan Celar je zabil svoj prvi prvenstveni gol v članski karieri! Roma je dobila potrdilo, da ima v Celarju velik potencial.

Uredništvo
14. september 2019, 5:36

Žan Celar do prvega gola v Serie B! (Foto: /)

"Mini Džeko" kot nekateri italijanski mediji imenujejo velikega talenta Žana Celarja, je zablestel. Znova. Potem ko je na prvih dveh pokalnih tekmah v letošnji sezoni zabil kar dva gola, je napadalec Cittadelle (zanjo igra kot posojen igralec Rome), zdaj zadel še v prvenstvu.

Cittadella je današnjo tekmo v Serie B proti Trapaniju dobila z rezultatom 2:0, Celar pa je v 46. minuti zadel za 1:0 in tako prišel do svojega prvega gola v drugi italijanski ligi. Današnji dan pa je za velikega talenta slovenskega nogometa prav poseben. To je bil namreč hkrati tudi njegov prvi članski prvenstveni gol

Celar na posoji tako dobiva to, po kar je tja tudi odšel. V prvi vrsti minutažo, pa tudi zaupanje, saj redno igra in dokazuje, da v Mariboru v trenutku, ko so zaradi lige prvakov imeli denar in prodaja ni bila nujna, iz rok prehitro izpustili zares velikega talenta.