Domžale so okrepile položaj na levi strani obrambe

Sikošek že šesti novinec pri Domžalah

Domžalčani so svoje vrste okrepili z levim bočnim branilcem Gregorjem Sikoškem, ki se po dveh epizodah na Danskem vrača v Slovenijo. Sikošek je že šesti novinec v domžalskih vrstah.

Uredništvo
27. avgust 2018, 12:11

(Foto: nkdomzale.si)

V Domžalah so okrepili položaj na levem boku obrambne vrste, na katerem po odhodu Jureta Balkovca prvo violino igra Hrvat Dario Melnjak. Novi član Domžal je postal 24-letni Artičan Gregor Sikošek, ki je nazadnje igral na Danskem in sicer pri Brondbyju in Silkeborgu.

"Levi bočni položaj je bil edini, kjer doslej nismo imeli konkurence dveh enakovrednih igralcev. Gregor je izredno kakovosten nogometaš in ko se je pojavila možnost prestopa, smo takoj reagirali. Glede na njegov položaj na Danskem je bil posel precej kompleksen, a smo na koncu vsi zadovoljni z razpletom. Z njegovim prihodom smo trenerskemu štabu omogočili še nekaj dodatnih taktičnih različic, ki jih doslej nismo mogli uporabljati. Dario Melnjak in Gregor Sikošek lahko povsem enakovredno odigrata na več igralnih položajih, kar nam omogoča še večjo nepredvidljivost. Naše ambicije ostajajo zelo visoke, sezona pa bo dolga in naporna, kar je tudi razlog, da smo želeli dopolniti našo ekipo," je povedal športni direktor kluba Matej Oražem.

Sikošek je že šesti poletni novinec v domžalskih vrstah po Kobieju Morrisu, Nerminu Haljeti, Tončiju Mujanu, Slobodanu Vuku in Mateju Podlogarju.

 
adplus-dvertising