Šimundža se je odločil, Mura ostaja njegov klub

Znano je, kje bo Ante Šimundža nadaljeval svojo trenersko kariero. Mariborčan ostaja na Fazaneriji.

Uredništvo
25. marec 2021, 3:31

Foto: pigac.si

V Murski Soboti so podaljšali pogodbo s trenerjem. Ante Šimundža, ki tretjič v karieri sedi na trenerski klopi prekmurskega prvoligaša in je z njim v lanski sezoni tudi osvojil pokalno lovoriko, se je odločil za podpis pogodbe, ki ga bo na stadionu Fazanerija zadržala še za dve sezoni. 

Šimundža, ki je pred tem vodil tudi Maribor, je ob podpisu pogodbe dejal: "V čast mi je, da mi je klub izkazal zaupanje še za naslednji dve leti. Ponosen sem na delo, ki sem ga opravil s svojimi sodelavci, igralci na igrišču in s celotnim klubom. V razmišljanju smo na isti valovni dolžini. Zadeva je nastavljena tako, da lahko naredimo še korak naprej. Sledimo k temu, da želimo biti vsak dan boljši. Vse nas vodi ista misel, da napredujemo v vseh segmentih tako na kot ob igrišču."

Prvi človek Mure Borut Kuzmič je odločitev o podaljšanju pogodbe s trenerjem sprejel na podlagi doseženega zadnja štiri leta. 

"Ante Šimundža je pomemben del mozaika uspehov Mure v zadnjih štirih letih. Veseli nas, da delimo skupen pogled na nadaljnji trajnostni razvoj Mure, kar dokazujemo s podpisom nove pogodbe. Članska ekipa predstavlja in pomembno vpliva na celoten klub. V štiriletnem obdobju smo skupaj dosegli vse zastavljene cilje, Anteju se zahvaljujemo za njegov velik prispevek k tem uspehom. Verjamem, da nam bo s profesionalnostjo in zavzetostjo to uspelo tudi v prihodnjem obdobju. Veseli nas, da bomo v Muri tudi v prihodnjem obdobju sodelovali z uglednim trenerjem in vrhunskim strokovnjakom."
 
adplus-dvertising