Siniša Brkić je potrdil, da je bil v pogovorih z Mariborom za Davida Tijanića

Zlatko Zahović je očitno računal na to, da bo Davida Tijanića dobil zastonj, zato se s Sinišo Brkićem ni dogovoril za ceno. Brkić je to priznal poljskemu portalu, ki je podrobno analiziral Tijanićevo nogometno pot.

Uredništvo
23. oktober 2020, 10:43

(Foto: /)

Priznani poljski portal Przegled Sportowy na Poljskem velja za referenčnega in enega največjih. Tudi zato je posebej zanimivo, da so se pri omenjenem mediju zelo zanimali za slovenskega nogometaša Davida Tijanića, ki je pomemben igralec velikega presenečenja sezone Rakowa. 

Tijanićev "profil" smo pomagali sooblikovati tudi v našem uredništvu. Besedo pa je dobil tudi nekdanji trener in zdaj športni direktor kranjskega Triglava Siniša Brkić, ki je Tijanića tudi prodal na Poljsko. Brkić je priznal naše razkritje, da je bil v stikih z Mariborom za prestop Davida Tijanića, vendar Zlatko Zahović takrat ni bil dovolj zainteresiran. Poročali smo, da je šlo za dobrih 100 tisočakov in odstotke od naslednje prodaje. 

"V Mariboru so bili zainteresirani, nismo pa se uspeli dogovoriti glede cene," je Poljakom priznal Brkić.

Zahović je stavil na to, da bo igralca ujel ob izteku pogodbe s Triglavom in ga tako dobil zastonj. To se seveda ni zgodilo.