Škandalozen oportunizem v Argentini: Uslužbenci v mrtvašnici širili fotografije mrtvega Maradone

Slovo od Diega Maradone ni minilo brez težav. Javnost je zgrožena nad predrznostjo uslužbencev mrtvašnice, ki so delali 'selfieje' ob truplu Maradone in jih objavljali na spletu.

Uredništvo
26. november 2020, 9:52

Foto: /

Krsta s truplom Diega Armanda Maradone je danes ležala v vladni palači Casa Rosada, kjer se je od njega poslovila nepregledna množica navijačev, žal pa je častitljiv dogodek ušel nazoru, saj je skupina ljudi neavtorizirano vstopila v vladno palačo, zaradi česar so celoten proces poslavljanja od pokojnika prekinili in krsto z Maradonim truplom prestavili na bolj varno mesto.

Za še večji škandal so poskrbeli nekateri nespametni uslužbenci v mrtvašnici, ki so zbudili javno zgražanje in gnev, ker so ob odprti krsti s truplom Diega Maradone slikali 'selfieje in fotografije celo objavljali na socialnih omrežjih. Odvetnik družine Maradona Matias Morla je zoper kršitelja napovedal tožbo, eden od uslužbencev pa je medtem že ostal brez službe, a žal pri nečastnem početju ni bil edini, saj je fotografije objavilo še nekaj drugih uslužbencev.

"Ne bom miren, dokler ne boš plačal za to, kar si storil mojemu prijatelju,
" je Morla napovedal uslužbencu, ki so ga v Argentini identificirali kot uslužbenca mrtvašnice po imenu Diego Molina.