Skender: Takšno Olimpijo si želimo gledati ves čas

Trener Olimpije Dino Skender je bil poln hval na račun predstave svojih varovancev, ki so v Murski Soboti odigrali bržćas najboljšo tekmo v letošnji sezoni.

Uredništvo
23. november 2020, 9:17

Foto: pigac.si

Olimpija je na derbiju dvanajstega kroga državnega prvenstva zasluženo v gosteh premagala Muro in po dolgem času naposled pokazala podobo ekipo, ki se lahko bori za mesta pri samem vrhu lestvice. Navdušen je bil tudi trener moštva Dino Skender, ki si želi čim več takšnih ponovitev.

"Absolutno zaslužena zmaga. Danes smo bili od prve minute dominantni. Odigrali smo z avtoriteto, kot si ves čas želimo od Olimpije. Malo smo se zbrali in nekateri igralci so se vrnili v formo po tistem napornem ritmu."

"To sedaj že izgleda defenzivno in ofenzivno veliko bolj resno in to je tisto, kar želimo iskati tudi v nadaljevanju. Čestitam fantom, imeli so odlično tekmo. Muro smo pustili na ničli, kar se resnih priložnosti tiče. V napadu smo bili zelo razigrani in žal mi je, da nismo že v prvem delu ustvarili večje prednosti."


Skender je v Murski Soboti presenetil z začetno enajsterico, saj sta se v njej znašla tudi igralca, ki sta šele pred nekaj dnevi pridružila moštvu.

"Dobro smo delali. Pohvaliti moram Kvesića in Milovića, ki dalj časa nista igrala tekem, a sta odigrala odlično, in to smo potrebovali. Na žalost nam manjkajo Samardžić, Korun in Fink, vendar sta na najboljši možni način prišla in pokrila - Milović obrambni del, Kvesić  pa se je v napadu povezal z našimi vezisti in napadalci."

"Danes smo imeli glavo in rep in izgledali smo zelo dobro. Še enkrat čestitam fantom, to je smer, v katero želimo iti in ponavljati takšne tekme," je še dodal Skender.