Skender: Zavedamo se, da bo v Murski Soboti zelo težko

Olimpijo v četrtek čaka zelo pomemben obračun z Muro, na katerem bo morala precej izboljšati vtis, ki ga je pustila na zadnji prvenstveni tekmi proti Aluminiju.

Uredništvo
15. julij 2020, 2:40

Foto: pigac.si

Za Olimpijo je v preostanku sezone v slovenskem državnem prvenstvu formula za naslov zelo preprosta, a hkrati tudi zelo kompleksna. Dve zmagi in najmanj remi na zadnji tekmi bi bili dovolj za naslov državnega prvaka, a to tega cilja Ljubljančane vodi zelo negotova pot. Že v četrtek jih čaka izjemno zahteven preizkus proti Muri, ki se je v zadnjih letih že večkrat izkazala za zelo neugodnega nasprotnika.

Trener zmajev Dino Skender se zaveda pomena tekma, od svojih varovancev pa pričakuje, da se bodo predstavil v veliko boljši luči kot na tekmi proti Aluminiju.

"Pred tekmo z Muro se vsi zavedamo, da bo ta zelo težka. Velik faktor pri tem je tudi poraz proti Aluminiju, zato se moramo čim bolje pripraviti, da se čim prej vrnemo v ta zmagovalni niz, ki smo ga imeli pred zadnjo tekmo. Vsekakor se fantje zavedajo pomembnosti tekme, da ta ne bo lahka in da moramo na igrišču dati veliko več, kot smo dali v nedeljo v Stožicah. Jutri moramo odigrati, kar se da agresivno, borbeno, vstop v tekmo mora biti dober in to je za nas edini recept, ki lahko vodi do uspeha. Prav tako je to glavna zahteva, ki jo bom postavil pred igralce," je povedal Skender.
loading...