Skromna Verona z veliko zmago: Juventus smo premagali s srcem

V zadnjih 20 letih je Verona Juventus premagala samo enkrat. Včeraj pa drugič. Junaška predstava je bila preobrat po zaostanku. Trener Ivan Jurić je lahko upravičeno ponosen. Verona ima proračuna za plače le 10 milijonov evrov.

Uredništvo
9. februar 2020, 8:34

Foto: uradna spletna stran kluba

Ivan Jurić je preporodil Hellas Verono. Sinoči je dosegel še vrhunec - premagal je Juventus! Veroni je pravzaprav uspel preobrat, po zaostanku po golu Cristiana Ronalda

"Danes smo potrebovali predvsem srce. Dobro smo začeli, potem zapravili priložnosti in naredili precej napak. Na srečo smo vse skupaj uspeli obrniti. Danes sem res zadovoljen z igralci in rezultatom," je po tekmi povedal Jurić. 

Veroni gre dobro. Trenutno je celo osma v Serie A, pred sezono pa so jo komentatorji uvrščali v cono boja za obstanek v ligi. 

"Tudi sam nisem pričakoval, da nam bo šlo tako dobro. Imamo kar nekaj mladih igralcev, ki si želijo igrati v Serie A. Odločili smo se za slog igre, ki je malce tvegan, ampak igramo pogumno."

Ob tem velja poudariti, da letni proračun za plače nogometašev Verone ne presega 10 milijonov evrov. Samo Cristiano Ronaldo pa pri Juventusu zaslužili 31 milijonov evrov letno. 
loading...