Sky: Manchester United se ne bo pustil izsiljevati

Sky poroča, da Manchester United ne bo pristal na igro, ki jo glede mladega zvezdnika Jadona Sancha igra Borussia iz Dortmunda.

Uredništvo
5. avgust 2020, 10:07

Foto: Getty Images

V nemških medijih je bilo včeraj veliko govora o tem, da je Dortmund nepopustljiv glede odškodnine za angleškega zvezdnika Jadona Sancha in da je Unitedu določil rok, do kdaj se je sploh še pripravljen pogovarjati o prestopu.

Danes britanski Sky poroča, da v Manchester Unitedu na psihološke prijeme nemškega kluba niso nasedli. Sky trdi, da se United ne bo pustil izsiljevati, da vztraja pri tem, da je odškodnina v višini 120 milijonov evrov občutno previsoka in nerealna, prav tako pa za Sancha tudi niso pripravljeni preveč drastično poseči v svojo plačilno strukturo, saj še vedno niso rešili statusa Čilenca Alexisa Sancheza.

To pomeni, da obstajajo vse večje možnosti za to, da bo Sancho ostal v Dortmundu oziroma da bo prestop možen le v primeru, če bo Dortmund precej znižal svoja pričakovanja glede višine odškodnine. Angleški mediji poročajo, da United po zahtevnih in dragih prestopih Harryja Maguireja in Bruna Fernandesa ni pripravljen še enkrat korenito preplačati svoje prestopne tarče, pojavile pa so se tudi govorice, da naj bi United že razmišljal tudi o bolj ekonomičnih in realističnih alternativah. V tem primeru se sam od sebe ponuja Jack Grealish iz Aston Ville.