Slabe novice za Francka Riberyja

Fiorentina je minuli konec tedna doma doživela boleč poraz proti Lecceju, to pa kot kaže še ni bila najslabša novica s nesrečne tekme, saj je težjo poškodbo staknil francoski zvezdnik Franck Ribery.

Uredništvo
2. december 2019, 10:23

Foto: /

Francoski veteran Franck Ribery je ob prihodu v Firence skočil na val evforije in navdušenje podkrepil z odličnimi predstavami, zaradi katerih je bil v začetni fazi sezone celo izbran za najboljšega igralca meseca v Serie A. Doslej je na svoj račun vpisal enajst nastopov, na katerih je dosegel dva gola in prispeval še dve asistenci, kot kaže pa ga navijači Fiorentine kar nekaj časa ne bodo spremljali na delu, saj je minuli konec tedna na tekmi proti Lecceju staknil neprijetno poškodbo vezi v gležnju, zaradi katerega ga čaka dolgo okrevanje.

Italijanski mediji poročajo, da bo Ribery okreval 'več tednov', številni pa trdijo, da je z nastopi v letu 2020 legendarni Francoz že zaključil.

Fiorentini navkljub dobrim predstavam Riberyja ne kaže najboljše, saj trenutno na lestvici Serie A zaseda skromno trinajsto mesto, proti Lecceju pa je doživela že tretji zaporedni poraz.
loading...