Slovenija bo imela v Celovcu bučno podporo

Atmosfera okoli slovenske reprezentance se počasi popravlja. To potrjuje novica, da bo navijaški sektor v Celovcu, ki je namenjen gostujočim navijačem, nabito poln!

Uredništvo
15. maj 2019, 5:58

Foto: SPS

V slovenski reprezentanci je bilo v zadnjih letih težko govoriti o kakšni posebni navijaški podpori oziroma navijaškem gibanju, saj so bile predstave slovenskih nogometašev preveč medle, da bi lahko sprožile takšne občutke. Po povratku Matjaža Keka na selektorski stolček se atmosfera očitno počasi le popravlja, potrditev tega pa je novica, da bo navijaški sektor v Celovcu, kjer bo Slovenija odigrala naslednjo kvalifikacijsko tekmo, nabito poln.

"Vstopnic za slovenski sektor v Celovcu v prosti prodaji ni več. V Celovcu bo tako več kot 1.600 Slovencev, nekaj možnosti za ogled tekme pa še imajo tudi tisti, ki si vstopnice še niso zagotovili," so sporočili iz Nogometne zveze Slovenije. Gre za pakete vstopnic. 

Kvalifikacije za uvrstitev na Euro 2020, ki jih je Slovenija odprla z dvema remijema, se bodo nadaljevale junija in sicer bo slovenska reprezentanca obe tekmi odigrala v gosteh. Najprej bo 7. junija gostovala v Celovcu, nato pa tri dni kasneje v Rigi proti izbrani vrsti Latvije.