Slovenska reprezentanca si je spet izbrala nekonkurenčnega nasprotnika, igrala bo z Gibraltarjem

Slovenska reprezentanca bo junijski termin izkoristila za igranje pripravljalne tekme, ki bo težko dala kakšen pameten odgovor.

Uredništvo
10. april 2021, 11:02

(Foto: pigac.si)

Nogometna zveza Slovenije (NZS) tega še ni uspela potrditi na svoji uradni spletni strani, je pa to zato storila manjša, skromna nogometna zveza na Gibraltarju. Za to žepno državico, ki ima tudi nogometno reprezentanco, je to pomembna novica, saj zadeva igranja mednarodne tekme s precej močnejšo reprezentanco.

Slovenija in Gibraltar bosta igrala prijateljsko tekmo v junijskem reprezentančnem terminu (4. junij), ni pa še znano, kje. 

Bo pa slovenska reprezentanca očitno nadaljevala s prakso igranja pripravljalnih tekem z občutno šibkejšimi reprezentancami. Naj spomnimo, lansko leto je igrala s San Marinom (4:0) in Azerbajdžanom (0:0).

Gibraltar je trenutno šele 195. reprezentanca na FIFA jakostni lestvici, samo v marcu je ta reprezentanca doživela tri gladke poraze. S 3:0 je Gibraltar premagala Norveška, Črna gora s 4:1, Nizozemska pa je nekonkurenčne nasprotnike odpravila s kar 7:0!
 
adplus-dvertising