Sočen napad na Carragherja iz Argentine: Kako si ta hlod drzne govoriti o Messiju?

Nekdanji argentinski reprezentant Nestor Gorosito je obračunal z branilcem Liverpoola Jamiejem Carragherjem, ki je pred dnevi razkril, da je prejel zasebno sporočilo s strani Lionela Messija.

Uredništvo
25. januar 2022, 9:22

Jamie Carragher (Foto: /)

Nekdanji branilec Liverpoola Jamie Carragher je pred dnevi razkril, da je s svojimi komentarji v studiu Skyja razjezil Lionela Messija, ki ni bil prav nič navdušen nad Carragherjevim mnenjem, da je prestop v Paris Saint Germain slaba ideja.

Carragher je razkril, da mu je Messi celo poslal zasebno sporočilo, v katerem ga je označil za 'osla', na Carragherjevo zbadanje pa so se oglasili tudi v Argentini, kjer vsakič znova svoje največje nogometne zveze hitro vzamejo v bran. Še toliko bolj, kadar so 'napadeni' s strani kakšnega Angleža, ki v Argentini zaradi preteklih političnih sporazumov v zvezi s Falklandskimi otoki niso najbolj priljubljeni.

Oglasil se je trener Gimnasie iz La Plate in nekdanji argentinski reprezentant Nestor Gorosito, ki je na twitterju Carragherju sporočil, naj sploh ne izreka Messijevega imena.

"Kako si ta hlod sploh drzne govoriti o Messiju? Popolna norost!" je zapisal Gorosito in tako dodal še svoj ščepec že tako sočnega argentinsko-angleškega nogometnega rivalstva.