Španci so izbrskali: Real Madrid pripravlja epsko predstavitev Kyliana Mbappeja

Francoski zvezdnik se bo takoj po Euru vrnil v Madrid na predstavitev pred navijači, znano pa je tudi katero številko bo nosil na hrbtni strani dresa.

Uredništvo
15. junij 2024

Kylian Mbappe (Foto: Getty Images)

Kylian Mbappe je letos zapustil Paris Saint-Germain, eden najboljših igralcev na svetu bo kariero nadaljeval pri Real Madridu. Trenutno se odlični napadalec sicer mudi v Nemčiji na evropskem prvenstvu s Francijo, kjer je s soigralci eden od favoritov za naslov prvaka. Ko bo Mbappe opravil z dolžnostmi na Euru, pa ga v Madridu čaka še predstavitev.

Potekala pa bo seveda na kultnem, pa tudi prenovljenem, stadionu Santiago Bernabeu v španski prestolnici, ki bo gotovo pokal po šivih.

Španska Marca poroča, da se bo vse skupaj predvidoma odvilo 16. julija oz. le dva dni po velikem finalu Eura, ki bo na sporedu 14. julija. Datum pa naj bi sicer obveljal tudi v primeru, da bo Mbappe s Francijo igral v finalu oz. če bo postal evropski prvak.

Prav tako so španski novinarji prepričani, da bo 25-letni zvezdnik pri kraljevem klubu nosil dres s številko devet na hrbtni strani. Predvsem zato, ker bo z desetico pri Real Madridu tudi v prihodnji sezoni nastopal hrvaški genij Luka Modrić. Prekaljeni vezist bo s svojimi soigralci na Euru danes igral proti izbrani vrsti Španije, tekma bo ob 15h.

Mbappe in Francija se bosta v Nemčiji prvič predstavila šele v ponedeljek, čaka jih srečanje proti zelo neugodni izbrani vrsti Avstrije.