Španci trdijo: Ne samo Benzema, tudi Luka Modrić bo sprejel bogato ponudbo iz Savdske Arabije!

Tudi Luka Modrić ima na mizi ponudbo, ki jo bo zelo težko zavrniti. So zato v zadnjih dneh znova zaživele govorice, da Real Madrid pripravlja novo pogodbo za Ceballosa?

Uredništvo
1. junij 2023

Očitno bo tudi hrvaški virtuoz zapustil Real Madrid in se podal za težkimi milijoni v Savdsko Arabijo. (Foto: Getty Images)

Obstaja zelo velika verjetnost, da bo Karim Benzema zapustil Real Madrid in kariero nadaljeval v Savdski Arabiji. O tem smo danes že poročali, zdaj pa je iz Španije priletela še novica o hrvaškem zvezdniku Luki Modriću. Izkušeni vezist naj bi imel prav tako na mizi ponudbo iz Savdske Arabije, ta pa naj bi mu nanesla kar vrtoglavih 120 milijonov evrov za obdobje treh sezon! Prav gotovo bo Hrvat o tem vsaj razmislil.  

Zdelo se je, da bo 37-letni Modrić pogodbo z Real Madridom podaljšal za dodatno sezono, zdaj pa naj bi klubu že sporočil, da si je premislil zaradi omenjene pogodbe bogatega kolektiva iz Savdske Arabije. S tem bi se zaključila njegova desetletna epizoda v vrstah španskega velikana, kjer je Modrić večkrat osvojil prav vse največje lovorike v evropskem klubskem nogometu. V zgodovino bo zapisan kot legenda kluba.  

Zanimivo bo spremljati, kako bo Real Madrid manevriral po tržnici prestopov pred novo sezono. Sprva se ni pričakovalo velikih sprememb v igralskem kadru, zdaj pa se vse bolj zdi, da bodo v Madridu konkretno prenovili svojo zasedbo. Precej težko si je predstavljati Real brez Modrića in Benzemaja, po drugi strani pa sta oba že v letih in najverjetneje bi/bosta klub najkasneje zapustila prihodnje leto.