Veteran se v Londonu ne počuti najbolje

Španec želi Premier League zamenjati za domovino

Angleška Premier League ne pozna milosti, to je na lastni koži občutil tudi veteran v vrstah londonskega Tottenhama, ki ne dobiva priložnosti za igro. Zato se želi vrniti v domovino, v okolje, ki ga pozna.

Uredništvo
12. december 2018, 2:39

(Foto: Getty Images)

Napadalec Fernando Llorente je član londonskega Tottenhama, a tam ne dobiva prave priložnosti, zato je javno izpostavil,da ne bi imel prav nič proti vrnitvi v domovino. Še več, želi si vrnitve k Athletcu Bilbao, kjer je pred časom že uspešno nastopal med letoma 2005 in 2013.

"Želim si vrnitve v Bilbao. Moja prioriteta je, da sem v sredini, kjer se počutim pomembnega. Če bom imel to možnost, bi rad govoril s klubom in se vrnil v Athletic. A zimski prestop ni odvisen le od moje želje, ekipa iz Bilbaa mora govoriti s Tottenhamom in Levyjem," je Cadeni SER dejal Llorente.
 
Španec ima z Londončani veljavno pogodbo do leta 2019, v tem času pa je na 17 nastopih, od katerih je le enkrat začel v prvi postavi, dosegel sam samcat zadetek. Llorente je na White Hart Lane prišel poleti 2017 iz vrst Swanseaja.