Rodrigo Palacio še nekaj časa v dresu Interja

Sporočil, da je podpisal novo

Rodrigo Palacio ne skriva, da bi rad zaigral na svetovnem prvenstvu v Braziliji, hkrati je sporočil, da je z Interjem podpisal novo pogodbo. Na San Siru torej do leta 2017?

Anže Zajič
13. marec 2014, 9:14

Foto: Getty Images

Argentinski napadalec Rodrigo Palacio je sporočil: "Podpisal sem novo pogodbo z Interjem!" Nekdanji član Genoe je vsaj uradno pogodbeno na Inter vezan do leta 2015, toda kot sam pravi, se je s klubom iz Milana vse dogovoril za podaljšanje sodelovanja še za dve leti. Če bo vse po sreči, bo torej Palacio za klub iz San Sira igral do leta 2017. Palacio se je k Interju preselil pred dvema letoma, doslej pa je v črno-modrem dresu odigral 65 tekem in zabil 35 golov.
 
Palacio v tej sezoni za Inter igra kar dobro, zabil je tudi 12 golov na 27 tekmah v Serie A, zato ne skriva želje, da bi zaigral na svetovnem prvenstvu v Braziliji: "Če bi lahko zaigral še na enem SP, bi bila to enkratna nagrada za vse odrekanje. Sedaj sem starejši, izkušenejši in vem, kako najbolje izkoristiti ponujeno priložnost. Še toliko raje bi bil zraven, ker vem, da nam lahko uspe nekaj posebnega."
loading...