Srbski zabavljač ogreva ozračje pred Eurom: Kdaj so Slovenci igrali nogomet? Mitrović jim bo zabil sedem golov!

Saša Ćurćić, nekdanji odlični vezist, dandanes pa nekakšna medijska osebnost v srbskem prostoru, meni, da bo Srbija na Euro povozila Slovenijo.

Uredništvo
24. maj 2024

Đani Ćurčić (Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Saša 'Đani' Ćurčić je bil nekoč odličen vezist, ki je štiri leta svoje kariere preživel celo v angleški Premier League, po upokojitvi pa je Ćurćić predvsem nekakšne vrste zabavljač, ki se pojavlja v resničnostnih šovih in s svojimi izjavami in dejanji zabava srbske tabloide.

Če je torej zaželeno mnenje 'izven okvirjev', je Ćurčić pravi naslov za to, v pogovoru za Kurir pa je upokojeni nogometaš ostal zvest sam sebi in poskrbel, da so bo še dodatno ogrelo ozračje pred težko pričakovano tekmo evropskega prvenstva med Slovenijo in Srbijo.

Na vprašanje, kako komentira tekmece Srbije v skupini, je Ćurčić povedal sledeče.

"Veste, koliko spremljam Dansko in Slovenijo? Ne vem niti to, kaj je glavno mesto Slovenije, je to Maribor, Kotor ali Koper. 'Boli me k***c' za Slovenijo in Dansko. Koga naj spremljam? Naj spremljam, kakšno je vreme v Kranjski Gori? Kdaj so Slovenci igrali nogomet? Mitar (Aleksandar Mitrović – op.a) jim bo dal sedem golov. Če jih ne bomo do takrat prejeli 17," je za Kurir povedal Ćurčić.