Stanković: Naredili smo veliko neumnost

Trener Olimpije Goran Stanković je odkrito spregovoril o akciji, na kateri so včeraj njegovi varovanci zakockali zmago proti Aluminiju.

Uredništvo
3. maj 2021, 9:36

Goran Stanković je bil nezadovoljen zaradi drugega prejetega gola proti Aluminiju. (Foto: /)

Olimpija je včeraj proti Aluminiju odigrala tekmo, na kateri se je peljala po pravem vlaku emocij. Po polčasu se je spogledovala s presenetljivim porazom, nato je sledil popoln preobrat in začasnih sedem točk prednosti pred Mariborom, na koncu pa je bil občutek spet precej bolj grenak, saj je nekdanji branilec Olimpije Aljaž Krefl uspešno izvedel enajstmetrovko in tako poskrbel, da je Olimpija prednost pred Mariborom povečala le za eno točko.

Drugi zadetek Aluminija je padel po akciji, v kateri je Eric Boakye po nepotrebnem s prekrškom zaustavil prodor Tilna Pečnika, ki bi v drugačnem primeru zelo težko izboril ugodnejši položaj za strel proti golu. Akcija je razburila tudi trenerja zmajev Gorana Stankovića, ki je brez ovinkarjenja priznal, da so njegovi varovanci – oziroma točneje Boakye – storili veliko neumnost.




"V drugem polčasu smo se vrnili v življenje, nato pa je sledila bedarija. To je bila velika neumnost, a to se dogaja v športu, življenju. Dajmo se nekaj naučiti iz tega," je povedal Stanković.

Prekršek Boakyeja za najstrožjo kazen si lahko ogledate na zgornjem posnetku.
 
adplus-dvertising