Stanković: Ne razmišljam o izgubi službe, dajem vse od sebe

Trener Olimpije Goran Stanković ne najde načina, kako Ljubljančane vrniti na zmagovita pota. Za katastrofo v Celju se je opravičil navijačem in celotnemu ustroju kluba.

Uredništvo
17. maj 2021, 8:57

Olimpija je minuli konec tedna zapravila vodilni položaj na lestvici. (Foto: pigac.si)

Olimpija je po porazu v Celju v izredno negotovem položaju. Dva kroga pred koncem sezone je zapravila vodstvo na lestvici, trenutna forma pa ne daje prav veliko spodbude, da bi se Ljubljančani lahko vrnili na vrh. Trener moštva Goran Stanković je bil po debaklu v Celju precej redkobeseden.

"To je boleč poraz. Opravičujem se navijačem in celotnemu ustroju kluba. Presekal nas je prvi gol. Nismo dobro stali v obrambi in nismo dobro prehajali v napad. Če bi igrali še eno tekmo, verjetno ne bi dosegli gola. Bili smo brez ideje," je poraz z 0:4 na tiskovni konferenci po tekmi komentiral Stanković.

" Strinjam se, da je naša forma zaskrbljujoča. Noben poraz ne pride v pravem trenutku, tudi ta seveda ni. Treba bo analizirati stvari in najti rešitve."

V Olimpiji so menjave trenerja nekaj povsem vsakdanjega, zato se samo po sebi ponuja vprašanje, ali Stanković preživlja svoje zadnje dni na trenerskem stolčku.

"Če bi razmišljal o tem, potem bi delal na kratki rok. Dajem vse od sebe," je povedal Stanković, ki poudarja, da navkljub zelo slabi formi še naprej zaupa svojim varovancem, da lahko osvojijo naslov.

" Verjamem v njih. Od prvega dne, odkar sem prišel v Olimpijo."

 
adplus-dvertising