Ste za športni filmski maraton?

Telemach Slovenija je predstavil nadgrajeni EON Video klub, ki prinaša povsem novo izkušnjo domače zabave, saj nudi inovativen uporabniški vmesnik s priporočili, možnost prenosa vsebin za ogled brez povezave in osebno prilagojeno izbiro vsebine – tudi za ljubitelje športa.

Uredništvo
29. februar 2024

(Foto: //)

Športni navdušenci, ste za en maraton? Pa ne tistega na 42,195 km, ampak filmskega. Ne obremenjujte se z izbiro, na pomoč vam bo priskočil EON Video klub, ki ga je Telemach, največji ponudnik TV vsebin pri nas, predstavil pred kratkim. V prenovljeni podobi uporabnikom prinaša povsem novo izkušnjo domače zabave, saj nudi sodoben in inovativen uporabniški vmesnik s priporočili in osebno prilagojeno izbiro vsebine. Na posebnem »traku« boste tako našli zbrane tudi športne vsebine, med njimi kar nekaj dokumentarcev o športnih legendah.

BOKS

Boks nam je v svoji bogati zgodovini postregel s številnimi velezvezdniki, nekaterimi največjimi športniki v zgodovini. Dokumentarec v dveh delih »Kako mi je ime? Mohamed Ali« prinaša nekatere še nevidene posnetke o legendarnem športniku, njegove izzive, soočenja, konflikte, vrnitve in zmagoslavja, kakor jih obeležujejo njegovi lastni posnetki. »Veliki George Foreman« razkriva še eno neverjetno resnično zgodbo o enem najbolj zanimivih boksarjev, ki je pri 45 leti je postal najstarejši svetovni prvak v težki kategoriji. Na drugi strani je Mike Tyson ta naslov osvojil pri komajda 20 letih in je še danes najmlajši svetovni prvaku v težki kategoriji. Njegovo življenjsko pot so zaznamovali številni vzponi in padci, o katerih govori film »Tyson«.

Telemach Ali
(foto: /)

NOGOMET

Brez nogometa seveda ne gre, tako klasičnega kot ameriškega. V EON Video klubu najdete zbrane tekme prve slovenske nogometne lige, Prve lige Telemach, tekme mladinske nogometne lige, EON NextGen lige, priljubljeno oddajo »Pod prečko«, seveda pa tudi filme. Film »Nogometaš« je denimo navdihnila resnična zgodba dveh svetov igralca v ligi NFL Spencerja Paysingerja, serija »Nogometaši« pa spremlja skupino aktivnih in upokojenih igralcev ameriškega nogometa, njihove družine, prijatelje in trenerje. Enega nekdanjih igralcev Spencerja Strasmora je upodobil slavni Dwayne »The Rock« Johnson.

Telemach Pod prečko
(foto: /)

V DIRKALNIKU

Tudi iz sveta formule 1 ponuja EON Video klub zgodbo o legendi, in sicer Ayrtonu Senni. Dokumentarec »Senna« je nastal ob podpori in sodelovanju njegove družine in je prva tovrstna filmska pripoved o življenju slovitega dirkača, ki je mnogo prezgodaj umrl v nesreči med dirko v Imoli. Lahko pa uživate tudi v avtomobilskih dirkah v Andersonu v Indiani (»Dirkalniki v Indiani«) kjer se prebivalci vsak petek zberejo na prizorišču avtomobilskih dirk in tako za trenutek pozabijo na vsakodnevne skrbi, da bi si ogledali cirkus cvilečih gum in trušč lomeče se kovine.

Seveda se v EON Video klubu najdejo tudi številne druge vsebine, tako ali tako pa nadgrajena storitev priporoča vsebine, ki so prilagojene vašemu okusu. Športni filmski maraton se lahko začne. In ker si lahko svoje najljubše vsebine prenesete na svoje mobilne naprave, lahko ta maraton »pretečete« kadarkoli in kjerkoli – brez povezave.

Telemach, ki je največji ponudnik TV vsebin pri nas, s prenovljenim EON Video klubom postavlja najvišje standarde predvajanja vsebin v industriji, brez doplačila pa je na voljo vsem naročnikom paketov EON.

Telemach Senna
(foto: /)