Številka, ki pove, kakšen kaos je nastal v Chelseaju: V letu 2023 je v Premier League zaigralo kar 37 različnih igralcev!

Včeraj je v majici Chelseaja v Premier League debitiral 19-letni Leslie Ugochukwu, ki je postal že 37. igralec Chelseaja, ki je v letu 2023 vpisal prvenstveni nastop.

Uredništvo
18. september 2023

Chelsea (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Chelsea je včeraj v gosteh remiziral proti Bournemouthu in po prvih petih krogih na lestvici Premier League zaseda šele štirinajsto mesto, še naprej pa je v londonskem klubu glavna tematika brezglavo in očitno tudi zelo zaletavo zapravljanje igranja za neštete nove igralce, ki so predvsem zaradi svoje številčnosti iz kluba ustvarili popoln kaos.

Na včerajšnji tekmi je debitiral 19-letni francoski vezist Leslie Ugochukwu, v Angliji pa so izstrelili malodane neverjeten podatek, da je v letu 2023 za Chelsea v angleškem prvenstvu vsaj en nastop vpisalo kar 37 različnih igralcev.

Ob takšni poplavi igralcev in pomanjkanje kakršne koli hierarhije znotraj igralskega kadra ne čudi, da se trenerju Chelseaja Mauricu Pochettinu pripeti, da kar pozabi na igralca, kot je Malang Sarr, za katerega ob nedavnem novinarskem vprašanju sploh ni vedel, o kom je govora.