Švicarski vezist čaka na klic Barcelone

Denis Zakaria ima pogodbo z Borussio Mönchengladbach sklenjeno do konca aktualne sezone, zanj pa naj bi se med drugimi zanimala tudi španska Barcelona.

Uredništvo
13. oktober 2021, 5:27

Denis Zakaria sanja o Barceloni. (Foto: Getty Images)

Švicarski reprezentant Denis Zakaria bo verjetno po koncu aktualne sezone zapustil vrste nemškega prvoligaša in se preselil v večji klub. Zanimanja za 24-letnega vezista ne manjka, ponudbo italijanske Rome pa je že zavrnil. Tudi njegov trenutni delodajalec ga s ponujeno novo pogodbo ni prepričal, situacijo pa po poročanju italijanskih medijev opazujejo tudi pri Juventusu.

Denis Zakaria je član Borussie Mönchengladbach od leta 2017, pred tem pa je nastopal za švicarski Servette. Nogometaš se menda vidi pri španski Barceloni, v povezavi s katalonskim velikanom pa se ga je v preteklosti že omenjalo. Dejstvo da bo Zakaria po koncu sezone brez pogodbe, je verjetno voda na mlin Barceloni, ki bo bržkone zaradi slabe finančne situacije v klubu primorana iskati okrepitve brez plačila odškodnine.

Zakaria je pred časom tudi zamenjal svoje zastopnike, odslej za njegove interese skrbijo njegovi družinski člani. Za Švico je Denis Zakaria doslej zbral 38 nastopov in dosegel tudi 3 zadetke.